Volkswagens eenpersoons GTI

By | 3 augustus 2016

Leusden, 3 augustus juni 2016 – Een GTI is er nu ook voor de allerjongsten en wel in de vorm van de exclusieve GTI kinderwagen.

Klik hier voor een korte introductie video.

De Volkswagen GTI kinderwagen is ontworpen door Volkswagen Design in samenwerking met knorr-baby, een Duitse kinderwagenproducent. Deze staat – net als Volkswagen – bekend om een hoog kwaliteitsniveau, een smaakvol design en innovatieve features.

GTI-designkenmerken
Deze unieke kinderwagen beschikt over de kenmerkende GTI-designelementen, zoals een GTI wielontwerp, de befaamde ‘Clark’ ruitjesbekleding, rode stiksels en de toepassing van het honingraatmotief dat ook in de grille van de Golf GTI is terug te vinden.

Optimale wendbaarheid
Ook deze kleine GTI heeft een optimale wendbaarheid. Zo is het frame voorzien van instelbare schokdempers en kunnen de voorwielen 360 graden draaien of vastgezet worden. De kinderwagen beschikt over een lichtgewicht aluminium frame met verstelbare duwstang en kan als combi-kinderwagen worden ingezet van baby tot peuter, van reiswieg tot kinderzitje.

De in gelimiteerde oplage geproduceerde GTI kinderwagen kost 995 euro. Meer informatie over deze GTI is te vinden in de webshop van Volkswagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *